Miért jöttünk létre?

A Derű Akadémiát azzal a céllal hoztuk létre, hogy legyen egy hely, ahol megoszthatjuk egymással azokat a tudásokat, amik a derűs, kiegyensúlyozott élethez segítenek bennünket. Egy olyan nyitott és támogató közösséget szeretnénk építeni, ahol a résztvevők feltöltődhetnek, és ahol olyan gyakorlati tanácsokat oszthatunk meg egymással, amik segítenek a mindennapokban derűsebben, kiegyensúlyozottabban élni.

A Derű Akadémia azért született, mert éreztük, hogy sok olyan ember van, akinek bár tulajdonképpen mindene megvan, mégsem érzi jól magát a bőrében. Csak telnek a hetek egymás után, és nem változik semmi, ugyanaz a rutin ismétlődik. Aztán jönnek az emésztési problémák, az alvási zavarok, a migrén, az ezerféle allergia, ne is beszéljünk a súlyosabbakról. Ami megdöbbentő, hogy nem ritkán akár már a 30 éveseknél is.

Azoknak szánjuk a programjainkat, akik szeretnének egy kicsit visszatöltődni, de ennél még többet is, megtanulni fenntartani egy kiegyensúlyozott, derűs állapotot az életükben. Abban hiszünk, hogy ez csak gyakorlás kérdése.

2 thoughts on “Miért jöttünk létre?

  1. A célotokat röviden, közérthetően, lényegre törően fogalmaztátok meg. Én is úgy látom, hogy rendkívül nagy az igény az ilyen típusú közösségekre. Várom a fejleményeket és nagyon szurkolok Nektek.

    1. Kedvas Anya!
      Nagyon köszönjük a visszajelzést, és a szurkolást is. Igyekezni fogunk derűsebb hellyé változtatni a világot:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.